domingo, 11 de septiembre de 2011

Onze de Setembre de 2011 - El PP ratlla el ridícul a Badalona i l'omnium cultural es pixe a sobre l'Albiol

El senyor Garcia Albiol (alcalde del PP a Badalona) s'ha hagut d'empassar les seves paraules, i ha hagut de celebrar finalment l'onze de Setembre amb l'ofrena a Rafael Casanova.



"Amb la meva presència poso de manifest que a Badalona s'ha celebrat la Diada, amb un acte que han pagat tots els badalonins amb els seus impostos", ha remarcat Albiol...

Quina jeta!



Noticia de l'ARA.CAT, ALBERT BALANZÀ

Badalona


"L'alcalde de Badalona i dirigent del PP, Xavier Garcia Albiol, ha participat per primer cop aquest matí a l'ofrena floral de la Diada, a la plaça de la Plana de la seva ciutat, on unes 500 persones l'han rebut amb xiulades i crits de "dimissió..."

"...La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha donat la benvinguda a l'alcalde en aquest acte, confiant que "tant de bo se li encomani una mica de catalanitat" després de l'ofrena.

Per l'escenari instal·lat sota el monument de Rafael Casanova de la plaça, on s'hi llegia un missatge als "badalonins, en defensa de les nostres llibertats", ha passat també l'alcalde, no com a màxim representant del Consistori sinó encapçalant l'ofrena del PP de Badalona.

Albiol ha estat rebut amb xiulades i crits de "dimissió", que han atapeït també les seves paraules als mitjans de comunicació, realitzades sota la protecció d'agents de la Guàrdia Urbana.
"

Recordem que el senyor Albiol va voler aniquilar la festa canviant el nom de "DIADA NACIONAL" per només "DIADA", donat que pel PP de Catalunya no som nació sinó només CA.

Quina pena fa el PP de Catalunya! hehehe!

No hay comentarios:

Publicar un comentario